TAIVALKOSKEN KYLILLE NETTISIVUT 10.1.2024

12.1.2024

Miltä kyläsi näyttää ulospäin? Entä millaisia elämyksiä ja asumismahdollisuuksia kyläsi tarjoaa? Haluatko olla vetovoimainen ja vastaanottava kylä. Tai miten pääset mukaan kylän toimintaan ja keneen otat yhteyden? Ja tähän on vain yksi vastaus – monikanavainen, ajantasainen ja säännöllinen viestintä, jolla kerrotaan yhteisön toiminnasta, tavoitteista ja kehittämissuunitelmista.

Kylätiedote on tiedottamista kyläläisille, netti- ja facebook-sivut puolestaan markkinoivat yhteisöä ja sen toimintaa ulospäin. Tulee myös muistaa kylän ulkopuolisia, niitä jotka eivät enää asu kylässä tai opiskelupaikkakunnalla asuvia kylän nuoria tai niitä, jotka asuvat vain kausiluonteisesti kylässä.

Perustetaan siis omat nettisivut kylille, kuten Taivalkoskella tehtiin 10.1.2024 klo 17.00–20.00 Taivalvaaran Monitoimitalolla.

Leila Kivimäki Taivalkosken kyläasiain neuvottelukunta, Maarit Valli Loukusa, Tauno ja Lilja Parviainen Jurmu ja Markus Pyttynen Loukusa

Kylät oli kutsuttu iltaan, jossa ensin saatiin tunnin mittainen Yhdistysavain-palvelun esittely, joka on yhdistyksille suunnattu helppokäyttöinen kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu. Yhdistysavaimella kyläyhdistys voi rakentaa helposti kauniit ja nykyaikaiset kotisivut ilman erityisosaamista sekä ylläpitää jäsenrekisteriä ja hoitaa niin tiedotuksen kuin laskutuksenkin.

Suomen Kylät ry on yksi Yhdistysavaimen jäsenyhdistyksistä ja kyläyhdistykset saavat näin 25 %:n alennuksen maksullisista versioista. Palvelun käytön voi aloittaa aina myös ilmaisversiolla ja saada myös käyttöön Yhdistysavaimen asiakaspalvelun, jonka tavoittaa sähköpostitse asiakaspalvelu@yhdistysavain.fi.

Esittelyn jälkeen juotiin makoisat kahveet, jonka jälkeen yhteisesti täytimme aloituslomakkeen ja otimme käyttöön ilmaisen Free-version Loukusan kylätoimikunnalle, Jurmun seudun maa- ja kotitalousseura ry:lle ja Taivalkosken kyläasiain neuvottelukunnalle.

Käyttöönotetut sivut ovat nyt työnalla ja julkaistaan mahdollisimman pian. Julkaistuja nettisivuja tulee myös päivittää säännöllisesti ja on panostettava laadukkaisiin kuviin, kuvaa myös videoita tapahtumista ja tempauksista. Ja kun sivut on julkaistu, kerro siitä myös muille!

Onnittelut Jurmu ja Loukusa – nyt muutkin tietävät missä ja miksi Teidän kylälle kannattaa tulla vierailemaan ja vaikkapa asumaan.

Anita XVI kiittää!

Skip to content