Kyläturvallisuuskoulutusta ja verkostoitumista

23.4.2022

Kyläturvallisuuskouluttajille ja asiasta kiinnostuneille järjestetään verkostoitumistilaisuus Tyrnävällä 20.-21.5.2022. Hannuksen Piilopirtillä. Tilaisuus on kohdennettu kyläturvallisuuskouluttajille ja jokaiselle kyläturvallisuudesta kiinnostuneelle tai mahdollisesti kyläturvallisuuskouluttajan polkua harkitsevalle. Mukaan kutsutaan myös toimijoita järjestöistä jotka tuottavat paikallisyhteisöjen hyvionvointia, elinvoimaisuutta ja turvallisuutta tukevaa koulutusta ja valmiuksia. Tilaisuus tarjoaa pitkään kaivatun mahdollisuuden kyläturvallisuudesta kiinnostuneiden henkilöiden tapaamiseen, kokemusten vaihtoon, verkostoitumiseen ja jatkotoimien yhteiseen ideointiin.

Tilaisuuden toteutusaika on perjantai ip klo 17 – lauantai ip klo 17. Perjantai varataan erityisesti kyläturvallisuuskouluttajien tapaamiselle. Lauantain ohjelma kohdennetaan laajemmin verkoston yhteisen toiminnan ideointiin ja verkostoitumiseen. Tarkempi ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Osallistuminen vain lauantaipäivän osuuteen on myös mahdollista. Osallistuminen on maksuton, Kyläturvallisuus 2025 -hanke vastaa tilaisuuden kustannuksista.

Osallistujilta edellytetään koronapassia ja osallistujamäärät rajataan käytettäviin tiloihin viranomaisohjeita noudattaen.

Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Lisätiedot:
kyläturvallisuus 2025
projektipäällikkö Pekka Rintala
pekka.rintala@suomenkylat.fi, 0400 511 624

Skip to content