YLPEYDELLÄ KYLÄSTÄ

25.1.2022

Suomen Kylät ry käynnistää Ylpeydellä kylästä -somehaastekampanjan! Suomen Kylät ry haastaa kaikki kertomaan mikä asia itselle tärkeässä paikassa saa kokemaan ylpeyttä. Mistä löytyy sinun sielunmaisemasi? Mikä on parasta sinun kylälläsi? 

Voit joko vastata saamaasi haasteeseen tai laittaa uuden haasteen käyntiin tekemällä somejulkaisun aiheesta #Ylpeydelläkylästä eli mitä haluat nostaa esille omasta tai muusta itsellesi tärkeästä kylästä tai korttelista. Julkaisu voi olla kuvia, tekstiä tai molempia yhdessä. Muistathan käyttää kampanjan hastagia #ylpeydelläkylästä sekä #kylännimi (esim. #Lantula) ja laittaa haasteen eteenpäin! Kampanjan pääkanavia ovat Facebook ja Instagram. Voit myös merkitä Suomen Kylät mukaan julkaisuun merkinnällä @suomenkylät. 

Mistä aiheesta voisin tehdä Ylpeydellä kylästä -julkaisun someen?

Julkaisun aiheena voi olla vaikkapa sinulle rakas kylämaisema tai kylän yhteinen saavutus. Se voi olla kuva tai tarina kylästä, jossa sinulla on juuret tai joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Yrittäjä tai kylätoimija voi kertoa kylän yhteisöllisyydestä tai mitä upeita tuotteita ja palveluita kylältä saa. 

Joulukuun aikana tuomme yhteistyökumppanimme kanssa myyntiin Ylpeydellä kylästä -tuotteita, joihin on mahdollista saada myös oman kylän nimi.

Kampanjan tavoitteena on kertoa maaseudusta hyvän elämän paikkana ja hyvinvoinnin lähteenä. Haluamme nostaa esille myös sen, että kaupungissakin asuva voi kokea olevansa kyläläinen esimerkiksi monipaikkaisuutensa tai juuriensa kautta. Myös kaupunginkortteli voi muodostaa yhteisöllisen kylän! 

Luodaan yhdessä positiivista puhetta kylistä, sillä Suomen jokaisesta kolkasta löytyy kylä, joka ansaitsee päästä esille! 

Painotalo TK:n verkkokaupassa on myynnissä kampanjan kangaskassi sekä T-paita ja huppari (omat mallit naisille ja miehille):

https://www.painotaloshop.fi/seurojen-tuotteet-suomen-kylat-c-55_89.html

Lisätiedot ja kysymykset:

Maallemuuttoasiamies Johanna Niilivuo, johanna.niilivuo@suomenkylat.fi, 045 341 0384

Skip to content