ONHAN KYLÄSI MUKANA SUOMEN SUURIMMASSA TAPAHTUMASSA?

7.3.2023

Avoimet kylät -päivä järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille ja uusille mahdollisille asukkaille. Ohjelmana voi olla perinteisiä pihakirppiksiä, poniratsastusta, makkaranpaistoa, talkoita tai saunamaratoneja. Mikä on juuri teidän kylänne juttu?

Tänä vuonna uudistimme konseptia niin, että kylän ilmoittaminen tapahtuu yhdellä lomakkeella. Tavoitteena on madaltaa ilmoittautumisen kynnystä, jotta saadaan kaikki tapahtumia järjestävät kylät helposti mukaan, www.avoimetkylat.fi-verkkosivuja on myös uudistettu, joten käy kurkkaamassa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Tapahtuman markkinoinnissa käytetään aihetunnisteita: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä

https://avoimetkylat.fi/

Ilmoittautuminen

Ilmoita tapahtumanne Avoimet Kylät -päivään 28.5. mennessä lomakkeella: https://forms.office.com/e/1Ht1HgUU7d

Lisätietoja ilmoittautumisesta: marianne.liitela@suomenkylat.fi

Lisätietoja viestintämateriaalista: anssi.ketonen@suomenkylat.fi.

Vinkkejä ja neuvoja tapahtuman järjestämiseen oman maakunnallisen kyläyhdistyksen tai Leader-ryhmän Avoimet Kylät -yhteyshenkilöltä: https://suomenkylat.fi/ilmoittautuminen

Skip to content