KAIKKI MUKAAN AVOIMIIN KYLIIN 9.6.2018

8.4.2018

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä 9.6.2018 tarjoaa jälleen tapahtumia kylissä ympäri Suomen. Kylät kutsuvat taas kaikki liikkeelle ja tutustumaan elämäänsä. Avoimet Kylät -päivänä järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon.

Viime vuonna Pohjois-Pohjanmaalla ilmoittautui tapahtumaan 56 kylää 21:stä kunnasta. Kaikki mukana olleet kylät löytyvät täältä: https://www.ppkylat.fi/avoimia-kylia-ennatysmaara/ . Toivottavasti tapahtumaan osallistuu tänä vuonna taas uusi ennätysmäärä kyliä. Valtakunnallisesti vuonna 2017 ovensa avasivat Avoimet Kylät -päivänä 750 kylää.

Kylätapahtumat ovat esim. kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia… Jokaisella kylällä on omat juttunsa ja tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset sekä joillakin alueilla Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Tietoa tapahtumasta, logoja, bannereita, julistepohjia, tiedotepohjia, mainostekstejä ja yhteyshenkilöt löytyvät täältä: http://avoimetkylat.fi/ .

Ilmoita kyläsi mukaan mahdollisimman pian! Ilmoittautumiset Anita Sieväselle, puh. 0400 461 880 tai anita.sievanen@gmail.com.

Ilmoittautumislomake

TERVETULOA KYLÄÄN!

2018 mukaan ilmoittautuneet kylät löytyvät täältä.

Skip to content