Luonnon monimuotoisuutta maaseudulla -kysely

5.3.2022

Maaseudun Sivistysliitto yhdessä Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n kanssa kartoittaa, miten luonnon monimuotoisuutta vaalitaan maaseutualueilla. Tarkoitus on selvittää etenkin kylien, yhdistysten ja vapaaehtoisten toimia ja tarpeita asiaan liittyen. Kysely sivuaa myös elinkeinotoiminnan sekä maa- ja metsätalouden teemoja, mutta ei varsinaisesti keskity niihin. Tarkoituksena on selvittää myös sitä, millaista yhteistyötä voisimme luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi tehdä. Vastaaminen vie n. 10 min. ja vastausaikaa kyselyyn on 10.4.2022 saakka. Välitäthän kyselyä eteenpäin omassa yhdistyksessäsi.

Kyselyyn: https://forms.office.com/r/6sVWjYhHtB

Ilmasto- ja ympäristötyö osaksi kylätoimintaa – Ilmastoviisaat
kylät -hanke on Maaseudun Sivistysliiton (MSL) hallinnoima hanke, jossa tehdään käytännön ilmasto- ja ympäristötöitä Nouseva Rannikkoseutu ry:n alueen kunnissa. Kylien ja maaseutualueiden ihmiset haluavat olla aktiivisesti rakentamassa ilmastokestävämpää tulevaisuutta ja ovat kiinnostuneita erilaisista uusista kylä- ja yksilötason ilmastoratkaisuista. Keinoja ja mahdollisuuksia on jo olemassa paljon, ne pitää vain ottaa käyttöön.

Hankkeen toimenpiteet ovat luonteeltaan neuvonta-, innostamis-, tiedotus-, koulutus- ja aktivointitoimenpiteitä. Hankkeen aikana järjestään kiinnostuneille kylille ja muille maaseudun toimijoille tarkoitettuja infotilaisuuksia, lyhytkoulutuksia, esittely- ja neuvontatilaisuuksia sekä työpajoja ilmasto- ja ympäristöaiheisiin liittyvistä aiheista.

Lisätiedot:

Timo Reko
kehittämispäällikkö MSL
timo.reko@msl.fi
+35850 3226798

Skip to content