Otsake1
Hullun Älykkäät Kylät

Hullun Älykkäät Kylät herättelee uinuvia kyliä

Tammikuussa 2022 käynnistynyt kaksivuotinen Hullun Älykkäät Kylät -hankkeen tavoitteena on herättää kylät ja saada virtaa niihin toimijoihin, joilta toiminta on hiipumassa tai hiipunut. Hanke peräänkuuluttaa älykästä osallistumista ja korostaa yhteisöllisyyden merkitystä sekä viestittää kylätoimijoille esimerkkien ja kylähulluuden kautta ratkaisumalleja, jotka rohkaisevat kyliä omaehtoiseen ja älykkääseen toimintaan.

Anita Sievänen Pohjois-Iin Kylästä valittiin heinäkuussa 2021 XVI (16.) Valtakunnan Viralliseksi Kylähulluksi ja hän kiertää nyt Pohjois-Pohjanmaan kylissä herättelemässä hiipuvia kyliä, innostaen ja kannustaen yhteiseen toimintaan. Täältä pääset lukemaan lisää Anitan valinnasta.

Kutsu meidät kylään!

Kylähullu Anita Sieväsen Kyläklinikka tiedottaa, kiertää, innostaa, kuuntelee ja antaa käytännön ohjeita. Hankkeen projektipäällikkö järjestää kyläiltoja ja aktivointityöpajoja eri puolille maakuntaa. Kylähullu kiertää hankkeen aikana myös kylien ja paikallistoimijoiden tai muiden yhteistyötahojen eri tapahtumissa ja kehittämisilloissa.

HULLUN ÄLYKKÄÄT KYLÄT -HANKE

Valtakunnan Virallinen Kylähullu XVI

ANITA SIEVÄNEN
anita.sievanen@gmail.com
P. 040 046 1880

Tulevat tapahtumat

Kyläklinikat, kyläillat ja tapahtumat

Hullun Älykkäät Kylät Facebookissa

Skip to content