Hullun Älykkäät Kylät -hankkeella potkua kylätoimintaan

13.1.2022

Anita Sievänen Pohjois-Iin Kylästä valittiin heinäkuussa 2021 XVI (16.) Valtakunnan Virallinen Kylähulluksi ja kiertää nyt Pohjois-Pohjanmaan kylissä herättelemässä hiipuvia kyliä, innostaen ja kannustaen yhteiseen toimintaan.

Täältä pääset lukemaan lisää Anitan valinnasta:


VALTAKUNNAN VIRALLINEN KYLÄHULLU XVI ON ANITA SIEVÄNEN

Anita Sievänen Pohjois-Iin Kylästä valittiin heinäkuussa 2021 XVI (16.) Valtakunnan Virallinen Kylähulluksi ja kiertää nyt Pohjois-Pohjanmaan kylissä herättelemässä hiipuvia kyliä, innostaen ja kannustaen yhteiseen toimintaan. Täältä pääset lukemaan lisää Anitan valinnasta:
VALTAKUNNAN VIRALLINEN KYLÄHULLU XVI ON ANITA SIEVÄNEN

Tammikuussa 2022 käynnistynyt kaksivuotinen Hullun Älykkäät Kylät -hankkeen tavoitteena on herättää kylät ja saada virtaa niihin toimijoihin, joilta toiminta on hiipumassa tai hiipunut. Hanke peräänkuuluttaa älykästä osallistumista ja korostaa yhteisöllisyyden merkitystä sekä viestittää kylätoimijoille esimerkkien ja kylähulluuden kautta ratkaisumalleja, jotka rohkaisevat kyliä omaehtoiseen ja älykkääseen toimintaan.

Kutsu meidät kylään!

Kylähullu Anita Sieväsen Kyläklinikka tiedottaa, kiertää, innostaa, kuuntelee ja antaa käytännön ohjeita. Hankkeen projektipäällikkö, “kylähullun manageri” Sirkku Kianto, järjestää aktivointityöpajoja eri puolille maakuntaa. Kylähullu kiertää hankkeen aikana myös kylien ja paikallistoimijoiden tai muiden yhteistyötahojen eri tapahtumissa ja kehittämisilloissa.
Korona-aika huomioiden noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Järjestämme yhteisiä kokoontumisia, istujaisia, pähkäjäisiä, työpajoja ym. myös verkossa.

Kutsu meidät kylään tai mukaan tapahtumaan lähettämällä sähköpostia tai soittamalla.
sirkku.kianto@ppkylat.fi
p. 040 129 2651

Hankkeen Facebook-sivut aukaistu!