EHDOTA VUODEN VAPAAEHTOISTA 2019

28.8.2019

Kuka on Vuoden vapaaehtoinen 2019? Vuoden vapaaehtoista voi ehdottaa Kansalaisareenan verkkosivuilla<http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/> 21.9. asti.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen.

Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä, ja palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

30.9.-27.10. ehdotusten pohjalta suoritetaan yleisöäänestys. Äänestyksen kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2019. Vuoden vapaaehtoinen julkistetaan Vapaaehtoisten päivänä 5.12.

Vuoden vapaaehtoinen 2018 -palkinto jaettiin poikkeuksellisesti kahdelle vastaanottajalle: Tapani Vainikaiselle Vantaalta ja Jouko ”Jouko the street Barber” Näivälle Helsingistä.

Voit ladata sosiaalisessa mediassa käytettäviä kuvia kampanjan verkkosivuilta: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/vuoden-vapaaehtoinen-kampanjamateriaalit/.

Lisätietoa: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen

Skip to content