AVOIMET KYLÄT VERKOSSA 13.6.2020

17.5.2020

Avoimet kylät on valtakunnallinen tapahtumapäivä kesäkuun toisena lauantaina 13.6.2020. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi turvallisesti verkossa. Tavoitteena on kannustaa kyliä mukaan päivään ja mahdollisuutena on saada omalle kylälle valtakunnallista näkyvyyttä.

Lauantaina 13.6. www.avoimetkylat.fi -sivustolla julkaistaan karttapohja, josta pääsee tutkimaan linkkejä kylien somekanaville ja verkkosivustoille. Päivään osallistuminen on asetettu kylille mahdollisimman helpoksi. Kylä voi julkaista esimerkiksi kuvia kylän elämästä, kirjoittaa kolumnin kylästä, tehdä videon kylän ulkoilupaikoista, äänittää podcastin kyläelämästä tai julkaista lyhennelmän kylän historiikista. Sisältö on vapaa, kunhan aineisto on digitaalisena ja siihen on olemassa julkaisuluvat tekijältä. Mukaan toivotaan erityisesti nuorten tekemiä julkaisuja omilta kyliltään.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Anita Sieväselle, puh. 0400 461 880 tai anita.sievanen@gmail.com. Ilmoittautumislomake.

Tapahtuman toteutukseen liittyviä koulutusvideoita on myös julkaistu.  Verkkokoulutuksessa käydään läpi Facebookin perusjuttuja, kanavan luonti yhdistykselle ja kuvaaminen kännykällä.

 

 

Skip to content