AVOIMET KYLÄT 12.6.2021

5.5.2021

Avoimet Kylät -päivää vietetään jälleen 12. kesäkuuta 2021 ja tapahtuma toteutetaan verkossa!

Tapahtumassa kylät saavat esitellä vetovoimatekijöitään verkossa, sisältö on vapaa, kunhan aineisto on digitaalisena ja siihen on julkaisuluvat tekijältä. Avoimet Kylät -teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu. Somessa käytämme hästägejä #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Kannustamme mukaan tapahtumaan kylien lisäksi kaikkia Suomen kuntia, jotka voivat markkinoida esimerkiksi kylien vetovoimatekijöitä, asuinalueita ja asuntoja.

Avoimet Kylät verkossa -päivän pääkanavat ovat kylien ja kuntien omat verkkosivut ja Facebook-kanavat. Jos linkki ohjaa Fb-sivulle tai -ryhmään, sen on syytä olla kaikille avoin, ei suljettu sivu tai ryhmä, johon on lähetettävä liittymispyyntö. Kylät ja kunnat julkaisevat tuotetun digimateriaalin omille kanavilleen tapahtumapäivänä. Julkaisuja voi tehdä myös ennakkoon, mikäli tapahtumapäivänä julkaisu ei onnistu. Tärkeintä on käyttää julkaisuissa tunnisteita #avoimetkylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan, jotta tapahtumajulkaisut löytyvät helposti somessa.
Jos linkität retkeilyreittejä, muistathan, että niillä liikkuminen voidaan toteuttaa tapahtuma-ajankohdan alueellisten AVI:n rajoitusten mukaisesti.Tapahtuman turvallisuus on järjestäjän vastuulla.

Nyt kaikki mukaan ja ilmoittautumaan Pohjois-Pohjanmaan Avoimet Kylät-päivään 31.5.2021 mennessä.

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -sivusto.

Lisätiedot: Anita Sievänen 0400 461 880 tai anita.sievanen@gmail.com

tiedote, ilmoittautumislomake, ilmoittautumisloamke (maallemuutto)

Skip to content