5.11.2021

Kyläsukka-kilpailu

Suunnittele Kyläsukat ja voita Novitan lankapalkinto!

Mitkä ovat Kyläsukat?

Kyläsukat voi antaa lahjaksi kylään tullessa – emännälle tai isännälle. Ahkerimmat neulojat antavat sukat koko talon väelle! Kyläsukat voi ottaa kylävierailulle ja sujauttaa porstuassa omiin viluvarpaisiin. Kyläsukilla voi laittaa myös hyvän kiertämään ja haastaa kylän neulojat, Mitä jos neuloisitte porukalla Kyläsukat jokaiselle kylän mummolle ja papalle?

Millaiset ovat talven ihastuttavimmat Kyläsukat? Ideoi ja osallistu!

Lyhyt- vai pitkävartiset? Kirjoneulotut, kuviolliset, palmikoidut, pitsikuvioidut? Anna mielikuvituksellesi vapaat puikot!

  1. Suunnittele meille Kyläsukka-malli ja laadi siitä sanallinen tai neulemerkein tehty ohje. Kilpailutyöhön suosittelemme käytettäväksi Novitan 7 Veljestä -lankaa, jota voittajat saavat myös palkinnoksi.
  2. Neulo ohjeesi mukaan yhdet valmiit sukat. Sukkien neulemalli ei saa olla käytössä muualla. Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä aikaisemmin julkaisemattomalla työllä.
  3. Lähetä postitse valmiit sukat, neulemallin ohje ja yhteystietoinesi Suomen Kylille 10.12.2021 mennessä. Osoite: Suomen Kylät ry, c/o Marianne Liitelä, Gumnäsintie 6 G 43, 10420 Pohjankuru.

Kyläsukka-valintaraati valitsee joulukuun aikana parhaan mallin Kyläsukiksi ja ohje julkaistaan kaikkien kyläilijöiden käyttöön. Valintaraati koostuu Novitan tunnetuista neulesuunnittelijoista ja sukkataitureista Minna Metsäsestä ja Sisko Sälpäkivestä, sekä Suomen Kylien viestintätiimistä.

Novita palkitsee kilpailun kolme parasta Kyläsukkamallin suunnittelijaa lankapalkinnoilla. Voittaja saa 1 kilon rakastettua 7 Veljestä -lankaa yllätyssävyissä ja 2. ja 3. sijoittuneet puoli kiloa kumpikin. Lisäksi voittaja saa valtakunnallisesti mainetta ja kunniaa sekä 100 €:n lahjakortin palkittavan kanssa sovittuun lähilankakauppaan.

Lisätiedot: Marianne Liitelä, 045 887 1511, marianne.liitelä@suomenkylat.fi

Kaikki kilpailuun osallistuneet Kyläsukat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 

Lataa Suomen Kylät x Novita Kyläsukka-neulemallikilpailun ohjeet täältä!

Kuvan copyright: Riikka Kantinkoski

Skip to content